Alles is geregeld.
Je vult alleen het papier aan.

Voordelig en zonder zorgen printen met de Quantore Managed Print Service

  • alles in één contract
  • betalen per afdruk
  • incl. service & onderhoud
  • geen onverwachte kosten
Offerte aanvragen

Quantore Managed Print Service

Met Quantore Managed Print Service heb je geen omkijken meer naar de printer en bijbehorende supplies. Je bent verzekerd van de allerbeste service, onderhoud en garantie voor een vast, laag bedrag per maand en ontvangt automatisch een nieuwe cartridge. Bovendien betaal je alleen het daadwerkelijk aantal gemaakte afdrukken per maand, daarbij heb je zelf volledig inzicht en controle over de printkosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en ben je altijd gegarandeerd van de laagste printkosten. Een printer kopen of leasen? Het kan allebei met Quantore Managed Print Service. We helpen je graag bij het vinden van de juiste printer.

  • Betalen per afdruk, zonder volume verplichting
  • Service en onderhoud voor een vast, laag bedrag per maand
  • Controle over de printkosten
  • Automatische levering van supplies
  • Voor iedereen de juiste printer

Omgevingen

Kom langs voor een demo in één van onze winkels

Benieuwd naar de Quantore Managed Print Service? Onze deskundige medewerkers laten je graag de mogelijkheden en voordelen zien van de printservice. Kom vrijblijvend langs voor een demo in één van onze winkels.

Vind een verkooppunt

Een printer leasen of kopen?

Quantore Managed Print Service bied je de mogelijkheid om een printer te leasen of te kopen. In beide gevallen heb je geen omkijken naar de printer en bijbehorende supplies. Je kunt zonder zorgen en voordelig printen. Afhankelijk van je printbehoeften, maak je een keuze voor leasen of kopen. Een groot voordeel van leasen is de mogelijkheid om maandelijks een klein bedrag te betalen. Wij helpen je graag bij het vinden van de oplossing die het beste bij jou past!

Offerte aanvragen

Liever persoonlijk contact?

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een offerte opvragen? Neem contact op met de Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt. Zij staan je graag te woord met deskundig advies.

Vind een verkooppunt

+Kan ik ook een printer kopen met een onderhoudscontract?
Ja, je kunt een printer kopen en daarbij los een Quantore Managed Print Service contract afsluiten. Je Quantore kantoorvakhandel in de buurt helpt je graag bij het vinden van het juiste model, passend bij je printgedrag.
+Wat gebeurt er als mijn printer defect raakt?
Wij bieden bij iedere printer een onderhoudscontract aan. Zo ben je voor een vast bedrag per maand voor de gehele contractperiode verzekerd van service en onderhoud, afgestemd op jouw behoeften. De service en het onderhoud worden uitgevoerd door onze professionele servicepartner MSO. Hierdoor kunnen wij snel en vakkundig reageren op je service behoeften.
+Heb je inzicht en controle over de printkosten?
Met de Quantore Managed Print Service Portal beschik je over real-time statusinformatie. Je hebt volledig inzicht en controle over het printgedrag en de printkosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en ben je altijd gegarandeerd van de laagste printkosten. Betaling geschiedt eenvoudig met één overzichtelijke periode factuur.
+Wanneer ontvang je nieuwe inktcartridges?
Speciale software houdt de printers permanent in de gaten. Je ontvangt automatisch op tijd een nieuwe cartridge voor je printer, zodat je daar geen omkijken naar hebt.