8 redenen om te printen met Quantore

Quantore Inkt & Toner, het beste alternatief voor originele merkproducten. Met een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige inkt- en tonercartridges van uitstekende kwaliteit voor een gunstige prijs. Voor de kwaliteit van onze Quantore inkt- en tonercartridges staan we volledig in. Daarom geven we je 100% garantie voor de duur van drie jaar.

Met de inkt- en tonercartridges van Quantore krijg je naast een besparing in de portemonnee ook nog eens meer waar voor je geld. Je print minimaal hetzelfde aantal afdrukken met Quantore inkt- en tonercartridges. In de meeste gevallen print je zelfs tot vijf keer zo veel met een Quantore inktcartridge dan met een originele cartridge! En dat is nog niet alles. We geven je 8 redenen om te printen met Quantore.

#1. We bieden meer voor minder

Je print met Quantore inktcartridges meer afdrukken dan originele inktcartridges. Onze inktcartridges gaan dan ook langer mee!

#2. We geven je 100% garantie

Quantore is bewezen betrouwbaar en we geven je dan ook 100% garantie op elke inkt- en tonercartridge.

#3. We bieden de beste service

Om ons hoge kwaliteitsniveau te kunnen waarborgen, worden producten en cartridgebestanddelen van Quantore Inkt & Toner uitvoerig getest. Mocht er toch iets mis zijn, dan lossen we het probleem op. Zelfs als wij ervoor langs moeten komen.

#4. We gaan voor uitmuntende kwaliteit

Quantore Inkt & Toner is minstens zo goed als originele cartridges, met spatscherpe afdrukken en levendige kleuren.

#5. We houden van recyclen

Bijna ons hele Quantore Inkt & Toner assortiment bestaat uit gerecyclede originele cartridges. Dit levert een beperking van de milieubelasting op van 60% in vergelijking tot de productie van een compleet nieuwe cartridge. Zo dragen we bij aan een schonere wereld.

#6. We houden van je lege cartridge

Alle onderdelen van de cartridges kunnen gerecycled worden, dan maken wij er weer nieuwe cartridges van. Lever je cartridge bij ons in, dan garanderen wij dat deze goed terecht komt.

#7. We zijn voordelig

De printkosten per pagina zijn een stuk lager dan de prijs van een originele afdruk. Dat merk je meteen in je portemonnee.

#8. We zijn compatible met de bekende printermerken

Ook nog even handig om te weten: onze inkt- en tonercartridges zijn geschikt voor bijna elke printer, fax of copier van de meeste A-merken.

Het Quantore Merk

 • Uitstekende kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Compleet assortiment
 • De beste service

Overige producten

 • Schrijven en Tekenen Van (vul)potloden tot linialen en van geodriehoeken tot gummen. Maar het assortiment reikt nog vele malen verder.
 • Papier en Notitie Papier voor al je aantekeningen, notities, rapporten, documenten en memo’s. Voor ieder wat wils!
 • Kantoorartikelen Op je werkplek zijn goede en praktische kantoorartikelen onmisbaar. Deze spullen wil je natuurlijk altijd bij de hand hebben.
 • Post en Verzenden Alles voor het versturen van je post en pakketjes. Zo is je postverzending in een mum van tijd gebeurd!
 • Opbergen De opbergartikelen van Quantore helpen je bij het organiseren van je werk. Zo opgeruimd. En zo weer bij de hand!
 • Presenteren Met de juiste artikelen maak je een succes van elke bijeenkomst en elke presentatie!
 • Kantoormachines Ontdek het gemak van kantoormachines. Zo haal je meer uit je dag!
 • Werkplek en Facilitair Creëer jouw ideale werkplek zowel thuis als op kantoor. Dat biedt meer werkplezier!
 • ICT en Digitaal Artikelen voor een digitale werkomgeving. Ook voor een goede werkhouding!