Al bijna 100 jaar inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden

Quantore verzorgt als groothandel al bijna 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden. Bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandelaren, gericht op de particuliere en de business-to-business markt, zijn bij ons aangesloten. Wij onderscheiden ons in de markt door ons brede assortiment van 24.000 artikelen en onze logistieke kwaliteit.

Over Quantore

  • Coöperatieve organisatie
  • Breed assortiment
  • Logistieke kwaliteit
  • Enorme inkoopkracht

Onze missie

Dé beste groothandel zijn voor artikelen die in kantooromgevingen worden gebruikt. Door onze kantoorvakhandelaren te ontzorgen op het gebied van inkoop en logistiek kunnen zij zich volledig richten op deskundig advies en persoonlijke service. En daar profiteer jij dan weer van!

Quantore, hét merk voor kantoorartikelen!

Het Quantore merk omvat een compleet assortiment kantoorartikelen van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. De kwaliteit van Quantore merkartikelen is vergelijkbaar met die van A-merken, maar de prijs is een stuk scherper. Bovendien is het een uniek merk dat alleen gevoerd mag worden door de Quantore kantoorvakhandelaren. Met een assortiment van ruim 1.250 artikelen, vind je altijd wat je nodig hebt, voor op kantoor en thuis. Meer informatie? Kijk dan hier.

 

Altijd een kantoorvakhandel in de buurt

Word je graag persoonlijk geholpen, met advies waar je echt iets aan hebt? Onze kantoorvakhandelaren helpen je graag bij het vinden van de oplossing die bij jóu past, of het nu gaat om kopieerpapier of een nieuwe bureaustoel.

Vind een verkooppunt