QuantoreXpress

Geen stress met QuantoreXpress. Vandaag besteld is vandaag in huis!

Kantoorartikelen bestellen? Met QuantoreXpress heb je de door jouw bestelde kantoorartikelen vandaag nog in huis. En via click-and-collect zelfs binnen drie uur! Wij zorgen voor de snelst mogelijke levering van kantoorartikelen. Laat jouw artikelen op kantoor, thuis of op een andere gewenste locatie bezorgen. Of haal jouw bestelling op bij een QuantoreXpress-punt bij jou in de buurt!

Maak een einde aan stress op kantoor
Met QuantoreXpress komt er een einde aan kantoorstress. Denk aan een belangrijke bedrijfspresentatie voor een potentiële klant met meer nét wat meer toehoorders dan gepland. Of de flyer die vandaag verspreid moet worden, wanneer juist blijkt dat de toner op is. Bedrijfsverhuizing? Zelfs verhuisdozen zijn via QuantoreXpress zo nodig binnen drie uur in huis. Artikelen die juist op zulke momenten niet gemist kunnen worden. Dat lucht op!

De kracht van QuantoreXpress is dat je nooit lang hoeft te zoeken: de keus is beperkt. Daar staat tegenover dat wij verspreid over heel Nederland verkooppunten hebben waar al deze artikelen voor jou op voorraad worden gehouden. Daardoor kunnen wij sneller beleveren dan wie dan ook!

De voordelen van QuantoreXpress

  • Snelle levering Bij ons ontvang je jouw kantoorartikelen op de dag van bestelling. En via click-and-collect zelfs binnen drie uur!
  • Super flexibel Bezorging of afhalen van kantoorbenodigdheden door heel Nederland.
  • Uitgekiend assortiment De meest gevraagde ‘spoedartikelen’ voor kantoor.