Je brein is gek op beelden. Complexe informatie verwerk je bijvoorbeeld beter als het visueel wordt aangeboden. Een slimme projectaanpak zoals scrum wint dan ook steeds meer aan populariteit.

Het raamwerk van scrum bestaat uit een schema met daarin alle activiteiten, taken en de voortgang van het project. Hoe kun je dit beter zichtbaar maken dan op een whiteboard of flipover? Deze tools ondersteunen het project en stellen teams in staat om met een scala aan accessoires snel te schakelen en flexibeler te werk te gaan. Zo geef je complexe projecten op een overzichtelijke manier weer en stel je snel bij als dat nodig is! Een scrumbord ziet er in elke organisatie anders uit. Elke werkwijze is daarin uniek. Maak je eigen scrumbord helemaal naar wens met scrumbordaccessoires. Kies de accessoires die bij je team passen en tover je flipover of whiteboard om tot het perfecte scrumbord. Wat heb je nodig?

Matrix tape

Met behulp van matrix tape kun je zelf lijnen aanbrengen op een whiteboard. Zo maak je in een handomdraai een gestructureerd scrumbord met onderverdeling in de kolommen to do, loopt en afgerond.

Scrum magneten

Scrum magneten worden ook wel magnetische post-its genoemd. Het zijn gekleurde beschrijfbare magneten, zodat je de mate van belangrijkheid van taken kunt weergeven of de verdeling van taken in een team. Sprint klaar? Dan kun je de magneten wissen en weer opnieuw gebruiken voor de volgende sprint. Handig!

Magic-Chart Notes

Maak je geen gebruik van een whiteboard? Dan zijn Magic-Chart Notes een handig hulpmiddel! De folie blijft namelijk aan praktisch ieder oppervlak plakken. Een uitstekend alternatief voor plakbriefjes.

Magneet smiley

Geef een status een positieve, matige of slechte beoordeling door het gebruik van magnetische smileys. Groen is blij, geel is neutraal en rood is bedroefd.

Viltstiften, whiteboard wisser en reinigingsspray

Natuurlijk mogen hulpmiddelen zoals viltstiften, whiteboard wisser en reinigingsspray niet ontbreken. Dit zijn de basisbenodigdheden voor je scrumproject! Zo kun je alle ideeën en activiteiten weergeven, en net zo eenvoudig weer verwijderen.

Alles in één!

Zeker weten dat je alles bij de hand hebt? Kies dan voor de scrum starterskit. De starterskit bestaat uit alle accessoires die je nodig hebt voor een succesvol scrumproject.

Alle scrumaccessoires voor je scrumproject zijn verkrijgbaar bij je lokale Quantore kantoorvakhandel. Vind je dichtstbijzijnde kantoorvakhandel met behulp van de verkooppuntenzoeker. Quantore, kantoorartikelen voor jóu!
Quantore is met meer dan 400 leden de grootste coöperatie voor de zelfstandige kantoorvakhandel in Nederland, België en Luxemburg. Bij de Quantore kantoorvakhandel vind je alles wat je maar nodig hebt op kantoor! Wij helpen je graag bij het vinden van de oplossing die bij jou past, of het nu gaat om de juiste cartridge, het beste kopieerpapier of een slimme kantoorinrichting. Lastig om een keuze te maken? Bij ons ben je altijd welkom voor een persoonlijk gesprek en advies op maat!

Ook interessant