Kantoorartikelen sexy? Nah, niet echt… Ja, er zijn mensen die helemaal happy worden van die nieuwe pen en dat oh- zo-leuke notitieboekje. Maar voor het overgrote deel van werkend Nederland en België geldt dat niet. Kantoorartikelen onmisbaar? Dat wel! En niet alleen op kantoor!

Bij Quantore vind je echt alles voor op je werkplek. Een klein onderzoekje onder onze afnemers laat zien dat onze kantoorartikelen dagelijks op de meest uiteenlopende werkplekken gebruikt worden.

Het koffietentje

Hoe fijn is het om je dag te starten met een heerlijke verse koffie. Hebben ze goede koffie bij jou op het werk? Of neem je een coffee-to-go mee bij dat leuke koffietentje om de hoek? Wij verkopen steeds meer koffie van de allerbeste bonen. Koekje of chocolaatje erbij? Ook wat lekkers bestel je bij jouw kantoorvakhandel, net als de koffiekopjes en de suikersticks of zoetjes. En dat notitieblokje waarin jouw favo barista je bestelling opschrijft? Of de stift waarmee ze jouw naam op je beker schrijft? Precies. Die bestellen ze meteen mee.   

Het ziekenhuis

Logisch dat je er niet meteen aan denkt, maar in het ziekenhuis zijn kantoorartikelen onmisbaar. Zonder de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen als haarnetjes, mondkapjes en overschoenen, kom je ruimtes als de OK niet in. Wij hebben honderden vilstiften en markers in ons assortiment. Wist je dat we speciale markers verkopen voor in het laboratorium? Deze markers zijn geschikt voor gebruik op objectglaasjes en inbedcassettes en bestand tegen de laboratoriumchemicaliën.

De winkelstraat

Shopaholic? Dan kom jij in de winkelstraat veel kantoorartikelen tegen. De valsgelddetector om jouw briefjes te controleren, de papieren tas waar je nieuwe aanwinst in verdwijnt, de kassarollen, de nietmachine om jouw pinbon vast te nieten, de snoepjes op de toonbank en de pen die de verkoopster gebruikt om jouw nummer op te schrijven. Ze heeft toch beloofd je te bellen zodra dat leuke jurkje in jouw maat binnen komt? Allemaal kantoorartikelen die je tegenkomt tijdens jouw shopping spree, zonder dat je er bij stil staat.

De autogarage

Tijd om de winterbanden onder je auto te leggen! Ben je de codes LV, RV, LA of RA weleens tegengekomen op de autoband? Dat schrijft de monteur op de banden om ze uit elkaar te kunnen houden bij het verwisselen. Bij jouw Quantore kantoorvakhandel vind je markers voor alle toepassingen, dus ook speciale markers voor rubberen oppervlaktes. Een kopje koffie gaat er wel in als je wacht op je bandenwissel. Wist je dat ze die gewoon bij ons mee bestellen? Pfoe, is het al vier uur? Automonteurs beginnen vaak vroeg, dus zijn om 16.00 uur wel toe aan een break. Een lekkere kop cup-a-soup? Ook die bestellen ze bij ons. Zo vlammen ze het laatste uurtje nog door. 

Jouw werkplek!

Is knoeipot je tweede naam? Dan is het misschien slim een poetsroldispenser en papier bij je in de buurt te houden. Jouw Quantore kantoorvakhandel heeft een compleet assortiment aan schoonmaak- en hygiëne-artikelen. Van wc-papier tot allesreiniger, van handdoekjes tot wc-borstels en wasmiddel. Wij houden ook van wat kleur op kantoor. Wist je dat groen staat voor vloeren, rood voor sanitair, blauw voor je werkplek en geel voor de keuken? Dus als jij iemand met een rood doekje jouw bureau ziet afnemen, eh ja. Dan mag je hem of haar deze blog even laten lezen 😉

Dit is nog maar het topje van de ijsberg als we kijken waar kantoorartikelen in werkend Nederland en België hun plek hebben gevonden. In het magazijn (hesjes, mesjes), bij de timmerman (hamer, veiligheidsbril), bij de kunstenaar (verf, schetsblok), in de klas (laserpointer, tas, rode pen) en zelfs in space (!) spot je onze kantoorartikelen. De speciale ruimtevaart stift is corrosie-arm en vochtbestendig en goedgekeurd door British Aerospace Airbus Ltd. Zo zie je maar, kantoorartikelen werken écht voor iedereen! Breng dus snel een bezoekje aan een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt.

Ook interessant