Werkplek & Vitaal

Een gezonde werkplek, zowel thuis als op kantoor, biedt meer werkplezier. Werkplek & Vitaal presenteert een assortiment met ergonomische artikelen die jij nodig hebt voor een gezonde werkplek. Probeer bij de kantoorvakhandel jouw ideale werkhouding uit. Zo zijn een goede bureaustoel, bureau en toetsenbord heel belangrijk om comfortabel te kunnen werken. Daarnaast is een ergonomische muis belangrijk voor het voorkomen van klachten en helpt een voetensteun voor het verbeteren van je houding. Kies de artikelen die het beste bij jou passen en voor je het weet ben jij heerlijk aan het werk op je nieuwe, gezonde werkplek.

Jouw kantoorvakhandel geeft deskundig advies
De medewerkers geven jou graag deskundig advies en tips over de ergonomische artikelen en de inrichting van een gezonde werkplek. Hoe stel je een bureaustoel juist af voor een actieve houding? En hoe voorkom je klachten? De medewerkers van de kantoorvakhandel kunnen jou helpen met deze vragen. Ook kun je de artikelen zelf uitproberen in de winkel en jouw ideale werkhouding bepalen. Zo profiteer je nog jaren van een gezonde werkplek en meer werkplezier.

De voordelen van een Quantore kantoorvakhandel

  • Compleet assortiment Werkplek & Vitaal biedt een compleet assortiment ergonomische artikelen die jij nodig hebt voor een efficiĆ«nte werkomgeving en een goede werkhouding. Kortom, je vindt er alle artikelen voor een gezonde werkplek.
  • Deskundig advies De deskundige medewerkers geven jou graag advies en tips over alle ergonomische artikelen voor jouw ideale werkplek.
  • Altijd dichtbij Bij jouw kantoorvakhandel in de buurt kun je uitproberen wat jouw ideale werkhouding is.