Papier & Plezier

Bij je Quantore kantoorvakhandel vind je een compleet aanbod aan papier, geschikt voor elke printtoepassing. Wit papier, gekleurd papier of fotopapier? Jouw kantoorvakhandel heeft verschillende soorten, formaten en kleuren. Ook kun je kiezen uit verschillende verpakkingseenheden. De keuze voor het juiste papier maak je nu extra eenvoudig dankzij de Papierinformatiemeter bij jouw kantoorvakhandel. Want kwaliteit, dat zie en voel je.

Jouw kantoorvakhandel geeft deskundig advies
Het soort papier maakt veel uit voor de kwaliteit van de afdrukken. Het type printer, de gewenste toepassing, het formaat, de dikte en kleur van het papier spelen allemaal een rol bij de keuze voor het juiste papier. Bij jouw kantoorvakhandel vind je met behulp van de Papierinformatiemeter in een aantal stappen met gemak het juiste papier. Gebruik de papierstalen om de juiste dikte en kleur te bepalen van het papier. Het aantal sterren geeft een indicatie van de kwaliteit van het papier. Twijfel je welk papier je het beste kunt gebruiken voor jouw toepassing? Laat je adviseren door de deskundige medewerkers.

De voordelen van een Quantore kantoorvakhandel

  • Compleet assortiment Ben je op zoek naar wit papier, gekleurd papier of fotopapier? Jouw kantoorvakhandel heeft een compleet aanbod papier in verschillende soorten, formaten en kleuren. Voor iedere toepassing het juiste papier.
  • Deskundig advies Dankzij de Papierinformatiemeter vind je in een aantal stappen met gemak het juiste papier.
  • Altijd dichtbij Bij jouw kantoorvakhandel in de buurt kun je de kwaliteit van het papier zien én voelen.