Vakkundig advies door onze kantoorspecialisten

Papier & Plezier

Bij jouw kantoorvakhandel vind je een compleet aanbod aan papier, geschikt voor elke printtoepassing. Wit papier, gekleurd papier of fotopapier? Jouw kantoorvakhandel heeft verschillende soorten, formaten en kleuren. Ook kun je kiezen uit verschillende verpakkingseenheden. De keuze voor het juiste papier maak je nu extra eenvoudig dankzij de Papierinformatiemeter bij jouw kantoorvakhandel. Want kwaliteit, dat zie en voel je.

Meer over Papier & Plezier

Print & Werk

Op zoek naar de juiste printer? Jouw kantoorvakhandel heeft een uitgebreid aanbod printers. Je vindt bij ons voor ieder gebruik de juiste printer! Of je voorkeur nu uitgaat naar een compacte of uitgebreide printoplossing, een zwart-wit of kleur. Naast printers van topmerken vind je bij jouw kantoorvakhandel uiteraard ook bijpassende inkt- en tonercartridges. Ontdek ons uitgebreide assortiment inkt- en tonercartridges van alle grote merken als HP, Canon, Brother en Epson. Wil je dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs? Probeer dan de Quantore Inkt & Toner. Het beste alternatief voor originele merkproducten. Quantore Inkt & Toner is exclusief verkrijgbaar bij jouw kantoorvakhandel en biedt 100% kwaliteitsgarantie.

Meer over Print & Werk

Pen & Notitie

Een pen en notitieboek zijn onmisbaar op de werkplek. Deze spullen wil je natuurlijk altijd bij de hand hebben. Houd al je notities bij in een notitieboekje. Jouw kantoorvakhandel heeft ze in verschillende maten en kleuren. Bij jouw kantoorvakhandel vind je ook een compleet assortiment schrijfwaren van balpennen, luxe pennen, fineliners, vulpennen, markers, viltstiften, (vul)potloden en noem maar op. Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Maak je pen persoonlijker met een korte boodschap, naam of datum.

Meer over Pen & Notitie

Presenteren

Een eerste indruk maak je maar één keer! Met de juiste spullen maak je een succes van elke bijeenkomst, elke presentatie en elk evenement. Bekijk aan de hand van showmodellen wat de mogelijkheden van ons zeer complete assortiment zijn. Hierbij denk je wellicht al snel aan lamineerhoezen, lamineerapparaten en inbindruggen. Maar jouw kantoorvakhandel heeft daarnaast ook naambadgets, whiteboards, labelmakers, flipovers en diverse accessoires. Alles voor dé presentatie, zowel voor thuis als op kantoor!

Meer over Presenteren

Werkplek & Vitaal

Een gezonde werkplek, zowel thuis als op kantoor, biedt meer werkplezier. Werkplek & Vitaal presenteert een assortiment met ergonomische artikelen die jij nodig hebt voor een gezonde werkplek. Probeer bij de kantoorvakhandel jouw ideale werkhouding uit. Met deskundig advies en tips vind je de juiste artikelen voor het optimaal inrichten van jouw werkplek. Voor je het weet ben jij heerlijk aan het werk op je nieuwe, gezonde werkplek.

Meer over Werkplek & Vitaal

Quantore vakhandel

Quantore zorgt al bijna 100 jaar voor slimme inkoop en excellente logistiek voor zelfstandig ondernemers in de kantoorbranche. Op deze manier kunnen zij zich volledig richten op hun klant. Je profiteert bij ons dus van het beste van twee werelden! Samen inkopen betekent lage prijzen en een groot assortiment. Daar profiteer jij van! Bovendien is er altijd een verkooppunt in de buurt. Maak een keuze uit het complete assortiment van artikelen die in kantooromgevingen worden gebruikt en laat je inspireren door de tips en het deskundig advies van onze medewerkers.

Meer over Quantore vakhandel